İstanbul Silivri’de Satılık Villa, Lüks, Havuzlu Villa

  • 12,000,000₺
Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • Satılık Villa
  • İlan Tipi

İstanbul Silivri’de Satılık Villa, Lüks, Havuzlu Villa

Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • 12,000,000₺

İlan Açıklaması

İstanbul Silivri’de Satılık Villa, Lüks, Havuzlu Villa

Silivri, bölgedeki villa tipi yapılaşma ve geniş arsa alanları sayesinde oldukça talep gören bir bölge haline gelmiştir. Bu nedenle, İstanbul içerisinde bu tür müstakil bir yaşam sürmek isteyen alıcılar için oldukça avantajlıdır. Silivri’de satılık villa portföyü genişlemekte olup bu portföyü çok farklı alternatiflerin bir arada görülebileceği bir katalog olarak tanımlayabiliriz. Ancak, önemli olan altrnatifler arasında doğru tercihi yapabilmektir. Bu bölgede havuzlu villa satın almak isteyenlerin önerimizde yer alan görselleri incelemesini tavsiye etmekteyiz.

Silivri’de Satılık Villa Genel Özellikleri

Silivri bölgesinde kendine özel büyük bir arsa alanı içerisinde inşa edilmiş olan villa, son derece büyük kapalı kullanım alanına sahiptir. Bununla birlikte, villa bahçe alanı da oldukça fazladır. Araç yolu üzerinde konumlandırılmış arazisi sayesinde, araç ile ulaşım oldukça kolaydır. Ayrıca, villa girişinde otopark alanı olarak değerlendirebileceğiniz alanlar mevcuttur. Bu sayede, otopark ile ilgili bir problem yaşamayacaksınız. Bu durum, İstanbul şartları düşünüldüğünde oldukça avantajlıdır. Villa içerisinde kapalı bir yüzme havuzu mevcuttur. Bu sayede, havuzun olduğu bölge camekan ile kapatılarak kış bahçesi oluşturulmuştur.

Villanın İç Mekanları Hakkında

Silivri’de satılık villa iç mekan özelliklerinden bahsedecek olursak, kapalı alanların oldukça geniş metrekarelere sahip olduğunu söyleyebiliriz. Villa 2 katlı olup yapının bir kısmında 3. Kat olarak çatı katı bulunmaktadır. Ancak, villanın ikinci katında olan bazı mekanlarda kırma çatı tercih edildiği için tavanlarda hareket görülmektedir. Villa içerisinde son derece büyük bir yaşam alanı bulunmaktadır. Yaşam alanı içerisinde şömine de mevcuttur. Ayrıca, bu alanın zemin döşemelerinde parke kullanılırken duvarlarda dekoratif duvar kağıtları tercih edilmiştir.

Havuzlu villa içerisinde, modern ve yeni mobilyalardan oluşan ada tezgahlı mutfak tasarlanmıştır. Villa banyolarında ise, jakuzili duş tekneleri ve yeni banyo mobilyaları yer almaktadır. Buna ek olarak, bazı banyolarda duşakabin ve jakuzili duş teknesi aynı anda kullanılmıştır. Banyo içerisinde modern vitrifiye ürünlerini görmek de mümkündür.

Silivri’de satılık villa malzeme tercihleri, odalar ve ıslak mekanlar olarak iki kategoride incelenebilir. Yatak odaları ve yaşam alanı zemininde parka kaplama kullanılmıştır. Ayrıca, bu alanların duvarlarında dekoratif duvar kağıtları da mevcuttur.  Mutfak ve banyolarda ise duvar ve zeminin her ikisinde de seramik tercih edilmiştir.

 

 

 

Video

  • Adres Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • Şehir Silivri, İstanbul
  • Posta Kodu 34000
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Ocak 3, 2022 en 10:59 pm
  • Fiyat: 12,000,000₺
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

Villa Satış

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
Villa Satış
  • Villa Satış