Silivri Satılık Lüks Villa, Bahçeli ve Havuzlu Villa

  • 900,000$
Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • Satılık Villa
  • İlan Tipi

Silivri Satılık Lüks Villa, Bahçeli ve Havuzlu Villa

Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • 900,000$

İlan Açıklaması

Silivri Satılık Lüks Villa, Bahçeli ve Havuzlu Villa

İstanbul’un en popüler ilçelerinden biri olan Silivri, farklı yapılaşması sayesinde yaz – kış yerleşim konusunda büyük talep görmektedir. Bölge genelinde villa tipi yapılaşma popülerdir. Yapıların birbirlerine olan uzaklıkları optimum düzeyde tutulmuştur. Bu nedenle, Silivri satılık lüks villa alternatiflerinin sayısı hızlı artmaktadır. Bu alternatiflerin içinden kendinize uygun villayı bulmak istiyorsanız, bahçeli ve havuzlu villa önerimizi inceleyebilirsiniz.

 

Silivri’de Satılık Lüks Villa Hakkında

Villa önerimiz, Silivri bölgesinde kendisine ait büyük müstakil arsa alanı içerisine inşa edilmiştir. Arsa alanının büyüklüğü sayesinde villa için oldukça büyük bir bahçe planlanmıştır. Ayrıca, bahçede büyük bir yüzme havuzu da mevcuttur. Bahçeli ve havuzlu villa, toplamda üç kattan oluşmaktadır. En üst kat, çatı katı olarak nitelendirilebilir. Buna ek olarak, villa bahçesinde bir ek yapı da planlanmıştır. Ek yapı kullanımını dilediğiniz gibi şekillendirebilirsiniz. Genellikle çalışan veya misafir evi olarak değerlendirilen alan için kendi kullanımınızı belirleyebilirsiniz.

Silivri satılık lüks villa önerimizin girişinde büyük bir otopark alanı yer almaktadır. Bu sayede, ev sahibi olarak villanıza kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Kendiniz ya da misafirleriniz için otopark problemi olmayacaktır. Bahçe alanı, havuz ve otopark gibi özellikleri sayesinde bölgede yer alan diğer villalara kıyasla oldukça avantajlıdır.

Lüks  Villa İç Mekan Özellikleri

Villa iç mekanları, son derece geniş ve ferah alanlara sahiptir. Giriş katında yaşam alanı ve mutfak planlanmıştır. Çünkü, bu alanların bahçe ile ilişki kurması önemlidir. Villanın yaşam alanı oldukça büyüktür. Yaşam alanı zemin kaplaması için mermer tercih edilmiştir. Mermer kaplama sayesinde prestijli bir atmosfer elde edilmiştir. Ayrıca, yaşam alanı içerisinde bir adet şömine bulunmaktadır. Şömine ile kış mevsiminde keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Silivri satılık lüks villa çatı katı, kendi içinde çalışan 1+1 daire prensibi ile tasarlanmıştır. Çatı katı içerisinde bir adet banyo ve mutfak mevcuttur. Bu sayede, ayrı bir yaşam alanı olarak değerlendirilebilir. Villa mutfağı, büyük bir alan içerisinde planlanan klasik stilde mutfak dolaplarından oluşmaktadır. Mutfak dolabı mobilyaları yeni olup kaliteli malzemelerden üretilmiştir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Video

  • Adres Silivri, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • Şehir Silivri, İstanbul
  • Posta Kodu 34000
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Ocak 3, 2022 en 10:43 pm
  • Fiyat: 900,000$
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

Villa Satış

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
Villa Satış
  • Villa Satış