Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri 1’nolu köşk

  • 6,500,000₺
  • Satılık Villa
  • İlan Tipi

Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri 1’nolu köşk

  • 6,500,000₺

İlan Açıklaması

Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri 1’nolu köşk

Kuşadası satılık villa seçeneklerini araştıran kullanıcılar için Berr Canan Işık Köşkleri avantajlı bir projedir. Londra’da gerçekleşen bir yarışmada mimari dalda dünya ikinciliği alarak dereceye girmiştir. Bu nedenle, Kuşadası satılık villa portföyü içerisinde yer alan en prestijli projedir. Proje kapsamında bulunan 7 adet köşk panoramik deniz manzarasına sahiptir. Köşklerin bulunduğu lokasyon ve manzaraları göz önünde bulundurulduğunda, Berr Canan Işık Köşkleri bölgedeki diğer villaların önüne geçmektedir. Bu ilanımızda, Berr Canan Işık Köşkleri No:1 hakkında bilgi vermek istiyoruz.

No:1 Genel Özellikleri

Berr Canan Işık Köşkleri No:1, projedeki diğer köşkler gibi panoramik deniz manzarasına sahiptir. Köşkün son derece geniş bir bahçesi olduğunu söyleyebiliriz. Bahçe içerisinde büyük bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Çünkü, havuz içerisinde jakuzi planlanmıştır. Ayrıca, havuzun kısa kenarlarından bir tanesi transparan cam olarak bırakılmıştır. Bu kısma da bahçe seviyesinden daha düşük bir seviyede şömine bahçesi planlanmıştır. Şömine alanı, havuz yanı barbekü partileri için idealdir.

Köşk bahçesinde ahşap pergola ve ahşap oturaklı bir teras alanı bulunmaktadır. Teras alanında bir oturma grubu kullanmak mümkündür. Çünkü, teras büyüklüğü buna imkan vermektedir. Ayrıca, elektrikli araç şarj butonu olan bir otopark alanı bulunmaktadır. Açık alanlarının kullanışlı olması, Berr Canan Işık Köşkleri No:1’e Kuşadası satılık villa arayan kullanıcıların gözünde avantaj kazandırmaktadır.

No:1 İç Mekan Özellikleri

Köşk iç mekan tasarımı oldukça hareketlidir. Yaşam alanı, yatak odaları ve banyoların yanı sıra farklı fonksiyonel mekanlar da planlanmıştır. Buna Türk hamamı, hobi odası, sinema odası, fitness ve sauna örnek verilebilir.

Yatak odası çatıları ahşap elemanlar ile inşa edilmiştir. Bu nedenle, mekan içerisinde ahşap elemanların etkisi baskındır. İç mekanlarda kullanılan tüm malzemeler, birinci sınıf kaliteye sahiptir. Ayrıca, tasarım açısından da oldukça başarılıdır. Geniş çamaşır odası sayesinde yatak odalarında çamaşır için herhangi bir alan ayrılmasına gerek kalmayacaktır.

Köşkte bulunan iç mekanların tamamı, teraslar da dahil olmak üzere yerden ısıtma sistemine sahiptir. İç mekanların iklimlendirme sistemi için ise VRF tercih edilmiştir. Bu iki teknik özellik sayesinde, ev sahipleri köşkte yaz – kış yaşayabilecektir.

Berr Canan Işık Köşkleri kapsamında bulunan diğer özellikler; su arıtma sistemi, gizli led aydınlatma sistemi, çocuk korumalı prizler ve ısıcam doğramalar olarak özetlenebilir. Köşk mutfaklarında Franke ya da Bosch marka ankatre setleri kullanılmaktadır. Çünkü, bu markalar lüks villalarda en çok tercih edilenler arasındadır.

 

 

 

 

Lokasyon

  • Şehir Kuşadası, Aydın
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 10:14 pm
  • Fiyat: 6,500,000₺
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis