Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri, 7’nolu villa

  • 10,000,000₺

Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri, 7’nolu villa

  • 10,000,000₺

İlan Açıklaması

Kuşadası Satılık Villa, Berr Canan Işık Köşkleri, 7’nolu villa

Kuşadası satılık villa portföyü için araştırma yapan kullanıcılar, genellikle birbirine benzeyen eski villalar ile karşılaşacaktır. Ancak, Berr Canan Işık Köşkleri, ev sahiplerine sunduğu yepyeni deneyim ile öne çıkmaktadır. Berr Canan Işık Köşkleri, yeni bir projedir. Kuşadası’nın değerli bir bölgesinde deniz manzaralı bir alana konumlanmıştır. Bu sayede, kullanıcılara modern ve konforlu bir yaşam alanı sağlamaktadır. Panoramik deniz ve doğa manzaralı villalardan oluşan sitede, farkı kullanıcılara hitap edebilecek farklı villa seçenekleri bulunmaktadır. Bu ilanımızda Berr Canan Işık Köşkleri 7 numaralı Kuşadası satılık villa seçeneğini inceleyeceğiz.

Berr Canan Işık Köşkleri No:7 Genel Özellikleri

Kuşadası satılık villa portföyü içinde öne çıkan Berr Canan Işık Köşkleri, 7 numaralı eviyle kullanıcılarına malikane deneyimi sunmaktadır. Çünkü, günümüz teknolojisine uygun yenilikçi özellikleri ile öne çıktığı görülmektedir.

Berr Canan Işık Köşkleri 7 numara içerisinde 7 oda, yaşam alanı, sauna, Türk hamamı, sığınak, çamaşır ve kurutma odası ve 9 banyo bulunmaktadır. Sahip olduğu mekan sayısı ve kalitesi ile malikane düzeyinde bir yapıdır. Bu nedenle, kullanıcılarına lüks bir yaşam sunmaktadır.

Malikane geniş ve kullanışlı bir bahçeye sahiptir. Ayrıca, bahçe içerisinde sonsuzluk havuzu ve kademeli bir bahçe daha bulunmaktadır. Havuzun her iki tarafın geniş teras alanlarını görmek mümkündür. Bu teras alanlarından bir tanesinde şömine alanı da tasarlanmıştır. Şömine alanı, bahçe seviyesinden biraz daha düşüktür. Çünkü, bu alanın bahçe genelinden ayrışması önemsenmiştir. Buna ek olarak, travers kütüklerle çevrili bir hobi bahçesi de bulunmaktadır. Berr Canan Işık Köşkleri tarafından kullanıcılara keyifli deneyimlerin yaşanabileceği bir bahçe sunulmaktadır.

No:7 Teknik Özellikleri

Berr Canan Işık Köşkleri No:7, akıllı ev sistemlerine sahiptir. Akıllı ev sistemleri ev sahipleri için konforlu bir yaşam sağlamaktadır. Malikane içinde düşer sirkülasyonu sağlayacak asansör bulunmaktadır. Buna ek olarak, otomatik panjur ve sineklikler, kullanıcılar için büyük kolaylık sağlayacaktır.

Bahçede bulunan yüzme havuzu, yerden ısıtma sistemine sahiptir. Bu durum, nadir görülen bir havuz sistemidir. Çünkü, oldukça maliyetli ve zor bir sisteme sahiptir. Malikane içerisindeki tüm mekanlar, teraslar da dahil olmak üzere yerden ısıtma sistemine sahiptir.

Villa İç Mekan Özellikleri

Malikane iç mekanlarına değer katan en önemli unsur, tavanda bulunan tavan penceresidir. Çünkü bu pencere, tüm mekanların ışık almasını sağlamaktadır. Tüm iç mekanlarda yeni ve lüks malzemeler tercih edilmiştir. Kullanılan sabit mobilyalar, ev sahibi için kullanışlı alanlar oluşturmaktadır.

Malikane içerisinde yer alan farklı fonksiyonlar da Kuşadası satılık villa portföyünde görülmeyen özelliklerdir. Bu fonksiyonlara örnek olarak; hamam, sauna, fitnes, sinema gibi mekanlar verilebilir.

 

 

 

 

 

Lokasyon

  • Şehir Kuşadası, Aydın
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 10:05 pm
  • Fiyat: 10,000,000₺
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis