Bodrum Merkez’de Satılık Villa, Marinaya 50m mesafede

  • 5,000,000€
Bodrum, Muğla, Ege Bölgesi, Türkiye

Bodrum Merkez’de Satılık Villa, Marinaya 50m mesafede

Bodrum, Muğla, Ege Bölgesi, Türkiye
  • 5,000,000€

İlan Açıklaması

Bodrum Merkez’de Satılık Villa, Marinaya 50m mesafede

Bodrum, son yıllarda Muğla’nın yıldızı parlayan ilçesi haline gelmiştir. Bununla birlikte, yazlık bir belde olmaktan çıkarak insanların yaz kış yaşamayı tercih ettiği bir yerleşim odağı olmuştur. Pandemiyle birlikte, insanlar büyük şehirlerden çıkarak küçük sahil kasabalarına yönelmiştir. Bodrum, bu tercih için son derece uygun bir seçenektir. Çünkü, iş ve sosyal aktivite imkanlarının fazla olmasıdır. Satılık villa arayışında olan kişiler, Bodrum’un hemen her yerinden ev bakabilir. Ancak, Bodrum merkez’de satılık villa bulabilmek zordur. Merkezde insan yoğunluğu fazladır ve genellikle yerlilerin bulunduğu bir bölgedir. Bu nedenle, iyi bir seçenek bulmak kolay değildir. Bodrum merkezde satılık villa arayan kullanıcılar için harika bir önerimiz bulunmaktadır.

Bodrum Satılık Villa Genel Özellikleri

Villa, Bodrum merkezde bulunmakta olup marinaya 50 metre mesafededir. Bu nedenle, villa yerleşim bölgesinin hareketli ve merkezi olduğunu söyleyebiliriz. Satılık villa, iki katlıdır. Ancak, villa dubleks prensibi ile inşa edilmemiştir. Villanın katları arasındaki ulaşımı dışta bulunan bir merdiven sağlamaktadır.

Villaya dışarıdan baktığımızda tipik bir Bodrum villası olarak değerlendirebilirsiniz. Ancak, villa içeriden bambaşka bir deneyim sunuyor. Ahşap merdiven ve dekorasyonun ağırlıklı olduğu yeşil avlusu ile nostaljik bir atmosfer görmek mümkün. Şirin ve kullanışlı bu satılık villa seçeneği kullanıcılar için önerimizdir.

Villa İç Mekan Özellikleri

Villa iç mekanları son derece geniş ve ferahtır. Mutfak ve banyo alanları, bodrum içerisindeki diğer villalara kıyasla oldukça geniştir. Odalar ve yaşam alanları da büyük metrekarelerde planlanmıştır. Ahşap dekoratif elemanlar iç mekanlarda da göz çarpmaktadır. Kullanılan şömine ile birlikte farklı bir atmosfer oluşturulmuştur. Bu sayede, yaz-kış yaşam için son derece ideal bir ortam sağlamaktadır.

Villa Teknik Özellikleri

Bodrum merkezde yer alan satılık villa için teknik özelliklerden bahsedecek olursak elektrikli panjur, spot aydınlatma sistemi, klima ve ısıtma sistemlerinin öne çıktığını görebiliriz. Buna ek olarak, şömine kullanımı villada tercih edilen iklimlendirme sistemlerini yönlendirmiştir. Villa düşey sirkülasyonu dış mekanda bulunan merdivenler, iç merdivenler ve asansör aracılığı ile sağlanmaktadır. Villa sıcak su sistemi için termosifon kullanılmıştır. Tüm bu teknik özellikler villayı yaz-kış yerleşime uygun hale getirmiştir.

  • Şehir Bodrum, Muğla
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 10:21 pm
  • Fiyat: 5,000,000€
  • Arazi Alanı: 950
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İlan Özellikleri

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis