Bahçeşehir Satılık Villa, Atmaca Villalarında

  • 4,500,000₺

Bahçeşehir Satılık Villa, Atmaca Villalarında

  • 4,500,000₺

İlan Açıklaması

Bahçeşehir Satılık Villa İlanı

İstanbul’da Bahçeşehir satılık villa araştırması yapan kişiler için çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Ancak, villalar için talep edilen fiyatlara ve villaların iç mekan kalitelerine bakıldığı zaman seçenekler ciddi bir azalmaya uğruyor. Bahçeşehir bölgesinde lüks ve prestijli bir siteden villa satın almak isteyen kullanıcılar için oldukça avantajlı bir önerimiz bulunmaktadır. Önerimizi incelemek isteyen kullanıcıların ilanımıza göz atmasını tavsiye ederiz.

Bahçeşehir Satılık Villa Genel Özellikleri

İlanımız, Bahçeşehir satılık villa aramalarına uygun olup fiyat, kalite ve mekan özellikleri açısından son derece avantajlıdır. Bahçeşehir Atmaca villalarında yer almakta olup dubleks prensibi ile inşa edilmiştir. Bu nedenle villa girişi üst kattan yapılmaktadır. Ayrıca, villanın alt katında iki adet bahçe bulunmaktadır. Bu bahçede, yaşam alanından çıkabileceğiniz geniş bir teras bulunuyor. Teras alanı bir oturma grubunu yerleştirmek için uygundur. Çünkü Bahçeşehir satılık villa özelliklerine baktığımızda bahçede yaşanacak deneyim önemlidir. Geniş terasın yanı sıra, bahçe yeşil alanı da oldukça geniştir. Yeşil alan üzerinde de bazı mobilya grupları planlanlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra, mutfağın gün ışığı almasını sağlayan bir bahçe bulunmaktadır. Bu bahçeye mutfaktan direkt ulaşılabiliyor. Hem mutfak havalandırması hem de gün ışığı için son derece kullanışlı bir bahçedir.

Bahçeşehir Atmaca Villaları Site Kullanıcı Profili Hakkında

Bahçeşehir atmaca villaları, Bahçeşehir bölgesinde yer alan prestijli bir sitedir. Atmaca Villalarında cephe tasarımları modern teknik ve malzemelerle yapılmıştır. Site genelinde modern tasarımı anımsatan bir atmosfer bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, sitede konaklayan ailelerin sosyoekonomik durumları oldukça iyidir. Site içerisinde genellikle ev sahipleri oturmaktadır. Bu durum huzurlu ve keyifli bir komşuluk ilişkisi için avantajlıdır. Kullanılan peyzaj elemanları ile villalar birbirinden özenle ayrılmıştır. Çünkü, site içerisinde evler mahremiyet unsurları göz önünde bulundurularak planlanmıştır. Ayrıca, peyzaj elemanları arasında yeşil bitkilere öncelik verilmiştir. Bu durum yeşil etkisini arttırmaya katkı sağlamıştır.

Atmaca Villa İç Mekan Özellikleri

Villanın iç mekan özelliklerine değinecek olursak; geniş yaşam alanı, kullanışlı mutfağı ve açık alanlarının alıcının beklentilerini karşılayacaktır. Bahçeşehir satılık villa ilanlarının büyük çoğunluğu, iç mekanları eski ya da metrekare olarak küçük villarlardan oluşmaktadır. Bu nedenle, Atmaca villalarından alacağınız bir villa oldukça değerlidir. Bunun nedeni, sitenin yeni bir yapılaşma olmasıdır. İç mekanları oldukça yeni ve lüks tasarlanmıştır. Mesela, kullanılan son teknolojiyi takip eden mutfak ankastreleri ve havalandırma sistemi, ev sahibine büyük avantajlar sağlayacaktır. Mutfak ve banyolarda tercih edilen elemanlar, yeni ve lüks ürünlerden seçilerek uygulanmıştır. Villa girişinde aynalı vestiyer dolabı planlanmıştır. Bunun sebebi, giriş alanı tanımlı hale getirimektir. Villa iç yerleşimi kullanışlı ve sıcak bir ev ortamı sağlamaktadır. İstanbul’da yaşamak isteyen ve Bahçeşehir satılık villa ilanlarını inceleyen alıcılar için oldukça uygun bir villadır.

Lokasyon

  • Şehir Bahçeşehir, İstanbul
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 10:00 pm
  • Fiyat: 4,500,000₺
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis