Bodrum Yalıkavak’ta Satılık villa, Yeni villa projesi

  • 1,200,000$

Bodrum Yalıkavak’ta Satılık villa, Yeni villa projesi

  • 1,200,000$

İlan Açıklaması

Bodrum Yalıkavak’ta Satılık villa, Yeni villa projesi

Yalıkavak, Bodrum’un en prestijli bölgelerinden biridir. Genellikle lüks sitelerin ve restoranların bulunduğu bir alandır. Marina projesinin inşası sonrasında, popülerliğini arttırmıştır. Bu sayede, yeni villa projesi yatırımcılarının ilgi odağı haline gelmiştir. Yalıkavak’ta satılık villa portföyü, gün geçtikçe genişlemektedir. Bunun nedeni, yeni proje inşaatlarının artmasıdır.

Özellikle covid-19 pandemisinin ardından, büyükşehirlerden yoğun bir göç almıştır. Villa seçeneklerini araştıran kişiler için marinaya yürüme mesafesinde harika bir önerimiz var.

Yeni Villa Genel Özellikleri

Bodrum – Yalıkavak anayolu üzerinde 13 villadan oluşan site içerisinde konumlandırılmıştır. Sitenin araç ulaşımı oldukça kolaydır. Ayrıca, araç girişinin yapılabileceği bir kapalı yol tasarlanmıştır. Bu alanda otopark alanları mevcuttur. Her villa için iki araçlık yer planlanmıştır. Site, Yalıkavak marinaya yürüme mesafesindedir. Merkezi konumu, kolay ulaşımı, site içerisinde olması ve yeni villa projesi özellikleri ile öne çıkmaktadır.

Yalıkavak’ta satılık villa, ortalama 360-405 metrekarelik kapalı kullanım alanına sahiptir. Buna ek olarak, villaların her birinin kendine ait müstakil havuzu bulunmaktadır. Villa bahçelerinden muhteşem bir deniz manzarası görünmektedir. Ayrıca, bahçe alanları oldukça geniştir. Villa sahibi olarak, deniz manzaralı ve havuzlu bahçenizde keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Yalıkavak’ta Satılık Villa Projesi İç Mekanları Hakkında

Villalar iki katlı olup içten merdivenli dubleks prensibi ile inşa edilmiştir. Bu sayede, hem bahçe katında hem de birinci katta büyük teras alanları tasarlanmıştır. Çünkü, villa konumu muhteşem bir deniz manzarasını karşısına almıştır. Manzaradan maksimum orandan yararlanılmıştır. Villanın tüm odaları deniz manzarasına sahiptir.

Yalıkavak’ta satılık villa iç mekan planlaması klasik dubleks villa prensibi doğrultusunda tamamlanmıştır. Alt katta yaşam alanı ve mutfak yer almaktadır. Üst katta ise yatak odası ve banyolar mevcuttur. Ayrıca, villanın tüm odaları yerden ısıtma sistemi ve klima altyapısına sahiptir. Bu sayede, villada yaz – kış yaşam mümkündür.

İç mekanların genelinde doğal taş yer döşemesi tercih edilmiştir. Villa, oldukça modern ve yeni bir mutfağa sahiptir. Mutfak içerisinde bazı ankastre ürünler mevcuttur. Aydınlatma sistemi, genellikle havuzlu tavan tasarımı içinde gizli ışıklandırma ile planlanmıştır.

 

 

 

Lokasyon

  • Şehir Yalıkavak, Bodrum, Muğla
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 4:35 pm
  • Fiyat: 1,200,000$
  • Mülk Boyutu: 405 m2
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis