Büyükçekmece satılık villa, Sinanoba’da ikiz villa

  • 14,000,000₺
Sinanoba Mahallesi, Büyükçekmece, İstanbul, Marmara Bölgesi, 34535, Türkiye

Büyükçekmece satılık villa, Sinanoba’da ikiz villa

Sinanoba Mahallesi, Büyükçekmece, İstanbul, Marmara Bölgesi, 34535, Türkiye
  • 14,000,000₺

İlan Açıklaması

Büyükçekmece satılık villa, Sinanoba’da ikiz villa

Büyükçekmece, İstanbul’un en çok talep gören yerleşim yerlerinden bir tanesidir. Çünkü, genellikle villa tipi yapıların bulunduğu bir bölgedir. Büyükçekmece satılık villa portföyü, kendi müstakil arsası içinde konumlandırılmış villalardan oluşmaktadır. Bu sayede, giderek genişleyen portföy, Sinanoba bölgesinden de çok sayıda villa içermektedir. Bu bölgede satılık villa araştırması yapan kişiler için Sinanoba’da ikiz villa önerimiz bulunmaktadır. İlgilenenlerin villa görsellerini incelemesini tavsiye ediyoruz.

Büyükçekmece Satılık Villa Hakkında

İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde yer alan villa, Sinanoba’da ikiz villa olarak tanımlanmaktadır. Villa kendine ait 550 metrekarelik müstakil arsa içine inşa edilmiştir. Ayrıca, bu alan içerisinde toplam 300 metrekarelik kapalı kullanım alanı oluşturulmuştur. Ancak, ikiz villanın taban alanı 160 metrekaredir. Bu durum, villa bahçesinin oldukça büyük olmasını sağlamıştır. Villa bahçesi içerisinde küçük bir alan hobi bahçesi olarak ayrılmıştır. Bu alanda, kendi sebze meyvenizi yetiştirebilirsiniz.

Büyükçekmece satılık villa önerimiz toplam 4 kattan oluşmaktadır. Buna ek olarak bir adet kış bahçesi de mevcuttur. İki adet bitişik nizam ikiz villa olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, villa bahçesinde bir çardak alanı tasarlanmıştır. Bu çardakta ev sahibi olarak son derece keyifli vakit geçirebilirsiniz.

Sinanoba’da İkiz Villa İç Mekanları

Villanın iç mekanları 4 kata yayılmış olup oldukça ferahtır. En alt katta 2 adet yatak odası ve banyo planlanmıştır. Zemin kat ise giriş katı olarak tasarlanmıştır. Bu nedenle, büyük bir yaşam alanı ve mutfak mevcuttur. Ayrıca, kış bahçesi de bu katta yer almaktadır. Büyükçekmece satılık villa üst katında ise yatak odaları bulunmaktadır. Bu odalardan biri ebeveyn odası olarak planlanmıştır. Villanın en üst katında da çıkılabilir durumda geniş bir teras mevcuttur.

Villa iç mekanları modern bir mimari dille tasarlanmıştır. Villa mutfağı modern ve kaliteli mobilyalardan üretilmiştir. Ayrıca, mutfak içinde ankastre ürünler de mevcuttur. Banyolarda kaliteli zemin ve duvar kaplama malzemeleri tercih edilmiştir. Kullanılan kaliteli malzemelere ek olarak, kullanılan tasarım ve sistemler de oldukça başarılıdır. Yaşam alanı içerisinde modern bir şömine tasarlanmıştır. Ayrıca, villa içerisinde bazı mekanlarda gizli ışık bantları kullanılmıştır.

 

 

 

 

  • Şehir Sinanoba, Büyükçekmece, İstanbul

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 5:06 pm
  • Fiyat: 14,000,000₺
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis