Büyükçekmece’de satılık villa, Ekinoba’da villa – güvenlikli site içerisinde

  • 4,500,000₺
Ekinoba Mahallesi, Büyükçekmece, İstanbul, Marmara Bölgesi, 34535, Türkiye

Büyükçekmece’de satılık villa, Ekinoba’da villa – güvenlikli site içerisinde

Ekinoba Mahallesi, Büyükçekmece, İstanbul, Marmara Bölgesi, 34535, Türkiye
  • 4,500,000₺

İlan Açıklaması

Büyükçekmece’de satılık villa, Ekinoba’da villa – güvenlikli site içerisinde

Müstakil yaşam kurulabilecek konutlar son yıllarda çok sayıda talep görmektedir. İstanbul içerisinde böyle bir yaşam kurmak oldukça zordur. Ancak, Büyükçekmece bölgesi müstakil yaşama fırsat vermektedir. Bu nedenle, Büyükçekmece’de satılık villa alternatifleri popülerliğini arttırmıştır. Bu alternatifler arasında doğru evi bulmak oldukça önemlidir. Çünkü, bölgedeki evlerin hemen hepsi benzer özelliklere sahiptir. Büyükçekmece bölgesinde villa satın almak istiyorsanız Ekinoba’da villa önerimizi incelemenizi tavsiye etmekteyiz.

Büyükçekmece’de Satılık Villa Hakkında

Ekinoba’da villa önerimiz, güvenlikli site içerisinde inşa edilmiştir. Site içerisinde ev sahiplerinin kullanımı için planlanmış bir yüzme havuzu mevcuttur. Ayrıca, sitenin ana yol üzerinde kurulduğunu söyleyebiliriz. Bu sayede, oldukça merkezi bir konuma sahiptir. Market, fırın gibi alışveriş noktalarına son derece yakın konumdadır.

Villa önerimiz iki katlı olup içten merdivenli dubleks olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, bir adet bodrum katı ve bir adet çatı katı da mevcuttur. Çatı katında geniş bir teras alanı bulunmaktadır. Balkon ve açık teras alanlarına sahiptir. Bina çevresinde bir yeşil alan planlanmıştır. Bu sayede, Büyükçekmece’de satılık villa ev sahiplerine şehir içindeyken müstakil bir yaşam sunmaktadır.

Ekonoba’da Villa İç Mekan Özellikleri

Villa iç mekanları dubleks olarak çözülmüştür. Bu nedenle, giriş bahçe katından sağlanmaktadır. Giriş katında büyük bir mutfak ve yaşam alanı mevcuttur. Mutfak mobilyaları yeni ve moderndir. Ayrıca, zemin kaplaması için oldukça kaliteli seramik kaplama tercih edilmiştir. Mutfak içerisinde ocak, fırın ve davlumbaz gibi bazı ankastre ürünler de mevcuttur.

Büyükçekmece’de satılık villa birinci katında yatak odaları ve banyolar planlanmıştır. Bazı odaların kendine ait özel banyosu da mevcuttur. Yatak odaları zemin döşemelerinde parke tercih edilmiştir. Ayrıca, bazı yatak odalarında giyinme dolapları da bulunmaktadır. Banyolarda ise, zemin ve duvar kaplamalarında dekoratif seramikler tercih edilmiştir. Banyoların tamamında duşakabin mevcuttur. Tüm banyo mobilyaları yeni ve moderndir. Villa alternatiflerinden farklı olarak iç mekan aydınlatması gizli ışık bantları ve spot aydınlatmanın bir arada kullanıldığı bir tasarım ile sağlanmıştır. Bu sayede, villa içerisinde ev sahibi olarak farklı aydınlatma deneyimlerine sahip olabilirsiniz.

 

 

 

 

 

  • Åžehir Ekinoba, Büyükçekmece, Ä°stanbul
  • Ãœlke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 12, 2022 en 5:20 pm
  • Fiyat: 4,500,000₺
  • Ä°lan Tipi: Satılık Villa
  • Ä°lan Durumu: Satılık

Ä°letiÅŸim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer Ä°lanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis