Şilede satılık villa- deniz manzaralı villa eşsiz konumda!

  • 1,000,000$
Şile, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye

Şilede satılık villa- deniz manzaralı villa eşsiz konumda!

Şile, İstanbul, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • 1,000,000$

İlan Açıklaması

Şilede satılık villa- deniz manzaralı villa eşsiz konumda!

Şile, geçmişten günümüze kadar İstanbul’un gözde tatil beldesi olarak gelmiştir. Özellikle son yıllarda, yalnızca yazlık yerleşim için değil aynı zamanda yaz – kış yaşam için de tercih edilmiştir. Çünkü, şehrin kalabalığından uzaklaşarak müstakil bir yaşam sürmek isteyen kişilerin sayısı artmaktadır. Bununla birlikte, bölgede yer alan müstakil villalar sayesinde Şilede satılık villa alternatifleri de artış göstermektedir. Çok sayıda alternatifin varlığı, alıcıların karar vermesini zorlaştırmaktadır. Şile bölgesinde deniz manzaralı villa satın almak istiyorsanız ilan görsellerini incelemenizi tavsiye ederiz.

 

Şilede Satılık Villa Genel Özellikleri

Villa önerimiz, Şile’de denize oldukça yakın bir mesafe yer almaktadır. Kendi müstakil arsası içerisine konumlandırılmıştır. 870 metrekarelik arsa, denize 200 metrelik mesafededir. Bu uzaklık yürüme mesafesi olarak tanımlanabilir. Ayrıca, villa taban alanı 240 metrekaredir. Bu verilere bakıldığında bahçe alanının da oldukça büyük olduğunu görebiliriz. Bahçe çevresi yüksek duvarlarla çevrilmiştir. Bu sayede, bahçenin mahremiyeti kolaylıkla korunmaktadır. Bahçe içerisinde yer alan meyve ağaçları sayesinde doğal bir ortam sağlanmıştır. Ayrıca, Şilede satılık villa bahçesinde büyük bir yüzme havuzu ve özel bir garaj alanı da mevcuttur.

Deniz Manzaralı Villa İç Mekanları Hakkında

Önerimiz 3 katlı olup içten merdivenli tripleks prensibi ile inşa edilmiştir. Villanın tüm mekanlarından deniz manzarası görmek mümkündür. Buna ek olarak, iç mekanları oldukça büyük alanlardan oluşmaktadır. Villa içerisinde toplamda 5 adet yatak odası, 4 adet banyo ve 2 adet yaşam alanı planlanmıştır. Yatak odalarından bir tanesinin kendine özel ebeveyn banyosu da mevcuttur. Buna ek olarak, villa açık alanları açısından da zengindir. Büyük ve deniz manzaralı terasları sayesinde ev sahiplerine keyifli alanlar sunmaktadır.

Şilede satılık villa için imar affından yararlanılarak faaliyet belgesi alınmıştır. İç mekanların katlara olan dağılımı oldukça dengelidir. Bahçe katında villa girişi tasarlanmıştır. Giriş holü ile yaşam arası arasında kot farkı yaratılarak bu iki mekan birbirinden ayrılmıştır. Ayrıca, villa mutfağı son derece büyük olup içerisinde ankastre ürünler bulunmaktadır. Kapalı alanların içerisinde toplam 3 adet şömine planlanmıştır. Bu sayede, ev sahibi olarak kış mevsiminde keyifli vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca, villa içerisinde sauna ve jakuzi de mevcuttur.

 

 

 

 

 

 

  • Şehir Şile, İstanbul
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 14, 2022 en 1:08 pm
  • Fiyat: 1,000,000$
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İlan Özellikleri

Manzara

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis