Başiskelede satılık havuzlu manzaralı villa!

  • 1,000,000$
Başiskele, Kocaeli, Marmara Bölgesi, Türkiye

Başiskelede satılık havuzlu manzaralı villa!

Başiskele, Kocaeli, Marmara Bölgesi, Türkiye
  • 1,000,000$

İlan Açıklaması

Başiskelede Satılık Havuzlu Manzaralı Villa! 

Şehrin kalabalığından uzaklaşmak ve doğa ile iç içe bir hayat yaşamak istiyorsanız Başiskelede satılık mükemmel bir seçim. Ama öncesinde villa satın alırken ilk bakılması gereken şey satın alma amacıdır. Neden bu villayı satın almak istiyorsunuz? Havuzlu bir evde yaşamak ister misiniz? Büyük bir aileye mi sahipsiniz? Mevcut evinize sığamıyor musunuz? Bahçeli bir evde yaşamak ister misiniz? Bu bağlamda villa satın alma amacınızı belirleyerek yola çıktıysanız doğru kararı vereceğinizden emin olabilirsiniz. 

Başiskele, en sevdiğiniz açık hava etkinlikleri için çok uygundur ya da yeni evinizin havuzunda taze sıkılmış portakal suyunun tadını çıkarın. Başiskele gibi ideal iklim koşullarıyla, yılın birçok ayı boyunca kendinizi yenileyebileceğiniz özel havuzlu manzaralı villa satın almak en iyisidir. Şimdi hayallerinizi gerçekleştirme ve Başiskelede satılık villa sahibi olma şansınız var. Kocaeli, güneşin, yağmurun ve her mevsimin yaşandığı harika bir iklime sahiptir. 

Günün herhangi bir saatinde havuzunuza dalma keyfinden vazgeçmeyin. Aileniz ve arkadaşlarınızla evinizin bahçesinde enfes bir mangal keyfi ya da keyifli bir akşamın tadını çıkarırken dinlenmenin keyfini çıkarın. 

Başiskelede satılık villa yeni hayatınızın başlangıcı olabilir

Alışkanlıklarınıza ve ihtiyaçlarınıza bağlı olarak, Başiskelede satılık villa tam size göre. Ayrıca Kocaeli’nde çok çeşitli eğlence ve spor seçenekleri bulacaksınız. Kendinize göre bu aktivite seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.  

Su sporlarını seviyorsanız, Kocaeli bunları uygulamak için ideal bir yerdir. Sualtı dalışları, su kayağı, parasailing, olta balıkçılığı, yatçılık gibi çeşitli su sporlarını bulabilirsiniz. Bu şartlar altında denize yakın bir villa öneriyoruz. Marmara’nın keyfini çıkarırken lüks villa havuzunda yüzmeyi hayal edebiliyor musunuz? 

Bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin çünkü evinizin seçiminde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Yeni bir ev alırken önceliklerinizin neler olduğunu dikkatle dinleyeceğiz ve ilgi alanlarınızın bir profilini çıkaracağız. Buna bağlı olarak, ilginizi çekebilecek özenle seçilmiş bir ev seçimi sunacağız. Hepsine, ana özelliklerinin kısa bir açıklaması ve kapsamlı bir fotoğraf galerisi eşlik ediyor. 

Kocaeli Başiskele’de havuzlu manzaralı villa modern tasarımlı bu iki katlı villa hem özel havuzu hem de muhteşem havuza sahiptir. Bu başiskelede satılık villa hakkında daha detaylı bilgi veya satın almak için hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz! 

  • Şehir Başiskele, Kocaeli
  • Ülke Türkiye

İlan Detayları

Tarihinde güncellendi Şubat 26, 2022 en 12:31 pm
  • İlan Numarası: VS21821
  • Fiyat: 1,000,000$
  • İlan Tipi: Satılık Villa
  • İlan Durumu: Satılık

İletişim Bilgileri

admin-villasatis
  • admin-villasatis

Bu Mülk Hakkında Bilgi Alın

Benzer İlanlar

Featured big cock teen ass porn movies here on https://pornlux.com/videos/big-cock-teen-ass! Traverse the crypto trading landscape with immediate bitwave digital bridge. BeastialityHentai - ZooTube - HorseFuck immediate apex ai z-lib singlelogin zlib z-library zlibrary project official zlib login domain books on z-lib official

Compare listings

Karşılaştırmak
admin-villasatis
  • admin-villasatis